Fain - Rólunk

Csapatunk vállalja az egyedi elképzeléseid és terveid alapján, a környezetedhez legjobban illeszkedő, elvárásaidnak és ízlésednek megfelelő termékek tervezését, gyártását igény szerinti alapanyagokból.

Műhelyünkben a következő asztalos termékek készülnek a teljesség igénye nélkül: konyhabútorok, tömörfa munkapultok, bútorajtók, nyílászárók utólagos kazettás vastag tokolása, egyedi falépcsők, szobabútorok, beépítettszekrények, ágyak, asztalok, padok, irodabútorok, kerítések, kisebb faházak, féltetők, kerti padok, falburkolatok, ülőkék, spaletták.

Nálunk a fa szeretete párosul a precíz munkavégzéssel és a megvalósítás örömével, ami garantálja, hogy azt kapod amit megálmodtál. Célunk, hogy egy tökéletesen megfelelő bútor boldog tulajdonosa legyél.

Ha kéred, nem csak az asztalos munkát végezzük el, a bútoraid különleges megvilágításáról is gondoskodunk.

Nincs két egyforma megrendelő, nincs két egyforma megoldás. Szeretjük a kihívást és rugalmasak vagyunk a kérések kezelésében.

Mindennek köszönhetően folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat, hogy a végeredmény egyszerre legyen ötletes, merész és elegáns– vagyis tökéletes.

Hiszünk abban, hogy mindaz a törődés, szeretet és gondoskodás, amit „beleteszünk” a fa megmunkálásába, a végén elégedett mosolyt csal az arcodra.

Keress minket bátran! Álmodd meg, találj rá akár az interneten vagy egy katalógusban, mi saját elképzelésedre formáljuk Neked!

Tetszik amit láttál?
Alkossunk együtt valamit.

+36 70 217-0700
info@fa-in.hu
facebook/fa-in-asztalosműhely